De winkelwagen is leeg

We lossen al uw computerproblemen op en dit voor zowel particulieren, zelfstandigen als kmo’s.

Vele van deze problemen lossen wij bij u op kantoor of thuis op:

  • Softwareproblemen (Windows, Office, printertoepassingen, database, virus,…)
  • Hardwareproblemen (pc start niet, loopt vast, valt uit,…)
  • Installeren of vernieuwen van uw anti-virus-programma
  • Problemen met uw draadloos netwerk
  • Installeren van een thuisnetwerk met of zonder server
  • Serveronderhoud of oplossen van een serverprobleem
  • Leveren en plaatsen van nieuwe hardware (laptop, desktop, printer, server,…) …

In sommige gevallen kan het probleem niet ter plaatse verhelpen en nemen we de pc mee voor herstel.

Bij een herstelling aan huis dient steeds vooraf een afspraak gemaakt te worden, dit kan via telefonisch contact of email. U kan de contactgegevens terugvinden bovenaan de website.

 

Wat is Microsoft 365 Business?

Microsoft 365 Business is een alles-in-één-oplossing die de functies van Office 365, het Windows 10 Business besturingssysteem en Intune combineert – de oplossing voor apparaatbeheer van Microsoft, allemaal bediend vanuit één beheerconsole.

Waarom Microsoft 365 Business?

Microsoft 365 Business geeft uw teams de samenwerkingshulpmiddelen die ze nodig hebben en zorgt er tegelijkertijd voor dat uw bedrijfsgegevens en apparaten effectief worden beschermd. Uw medewerkers kunnen werken waar en wanneer ze willen, ongeacht of ze een tablet, telefoon, Mac of PC gebruiken. Implementatie is eenvoudig en apparaat- en gebruikersbeheer gebeurt in één dashboard. Zo kunt u zich concentreren op wat echt belangrijk is, de ontwikkeling van uw bedrijf. 

 

Cloud Infrastructure Services, ook wel bekend als "Infrastructure as a Service (IaaS)" zijn services waar bij de volledige infrastructuur geleverd wordt als een service. Dit gebeurd meestal in de vorm van een virtueel platform. In plaats van de aankoop van servers, software, datacenter ruimte of netwerk apparatuur hoeft u hierdoor alleen de dienst af te nemen.